tirsdag 8. juni 2010

skriftlig presentasjon

Jente 17 år skal pusse opp og innrede rommet sitt. Hun bor i en enebolig og rommet er rettet med syd ( vinduet). Utsikt utover resten av feltet, men ingen innsyn. Hvite vegger og parkett i kirsebær farge.

Rommet skal være lyst med pastell og dune farger. litt shabby chic og romantisk, Men fortsatt lekent. Rommet skal være egnet for å sove, sminke seg og avslapping. Har ingen behov for tv-titting eller stor plass for å gjøre store bevegelser som eksempel dansing eller yoga.

Møblene skal helst være romantiske men fortsatt moderne. Selv om rommet blir lyst, vil jeg gi det en varm følelse ved å legge ett saueskinnsteppe over en benk og en stor sminke benk som tar en del plass.

Jeg valgte en middels stor seng slik at det er plass til overnattings gjester. Ett stort sminke bord/ kommode med ett svært speil som tar en del av rommet og skaper en romantisk stemning. Klesskapet er litt prinsesse inspirert og gir ett søtt inntrykk. I taket er det en lysekrone med krystaller. Jeg la mye vekt på dekorasjonen som feks pynte putene, vasen og gardinene. derfor er det de eneste tingene i rommet med farge. Fargene er feminime og søte, så passer derfor veldig godt inn i rommet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar